Medialle

Olemme keränneet tähän osioon medialle tarkoitettua aineistoa, kuten valokuvia painokelpoisessa koossa (1 920 x 1 080 pikseliä, HD) ja muuta informaatiota. Materiaalia käytettäessä on lähdeviittaus tehtävä asianmukaisella tavalla.

Wikimedia Commonsin kuvat

Lehdistötiedotteet

Elomatic Oy:n visualisointikuvat

Caravelle-projekti teetti Elomatic Oy:llä visualisoinnin siitä, millaisena Finnairin 1960-luvun väreihin maalattu Caravelle näyttää aikanaan Turun lentoaseman luo rakennetulla sijoituspaikalla. Kreditointi: Elomatic Oy.

Otsikko

Caravellen kuljetuskuntoon purkamisen etu- ja jälkikomennuskuntaan kuulunut Pekka Simula kuvasi purkua sekä video- että stillkuvauksin. Kuvat ovat ajalta 6.-17.6. ja 4.-8.7.2022. Kreditointi: Pekka Simula.

Jari Helanderin valokuvat

Jari Helanderin valokuvat on otettu SE-DAF:n hyväksymistilaisuudessa 19.4.2022. Kreditointi: Jari Helander.

Jan Forsgrenin valokuvat

Jan Forsgrenin valokuva on vuodelta 2018. Sitä käytettäessä tekijä pyytää kreditoimaan seuraavasti: Jan Forsgren / Arlanda flygsamlingar.

Seuraava kuva on koneen siirrosta purkupaikalle, otettu 25.5.2022.

Anders Melinin valokuvat

Anders Melinin valokuvat ovat syksyltä 2020. Niitä käytettäessä tekijä pyytää kreditoimaan seuraavasti: Anders Melin / Le Caravelle Club Sweden.

Juha Klemettisen kuvat

Juha Klemettisen valokuvat ovat vuodelta 2011, kun kone oli vielä SAS:n väreissä. Kuvia käytettäessä ne on kreditoitava seuraavasti: Juha Klemettinen.